Remember Me?

n benen, tot de esthetische knipoog

Apr 22nd 2020, 01:26

caicai2017

Joined: Nov 30th 2017, 23:35
Total Topics: 496
Total Posts: 496
2020 - Neymar Jr. houdt nooit op met uitvinden en breekt de harde Nike Air Max 95 Mujer schittering van de schijnwerpers af in een briljant spectrum van atletiek. Het zijn die prismatische Nike Air Max 90 Femme Bleu elementen van Neymar Jr. die als inspiratie dienen voor Nike's speciale editie Neymar Jr. Mercurial Vapor Jogo Prismático: een schoen die de belichaming is van de speler.2020 - Een nieuwe dimensie aan de groeiende Air Max 270-familie, de Air Max 270 React Engineered is ontworpen voor diegenen die willen opvallen in een menigte. Net als zijn voorganger Air Max 270 React, maakt de schoen gebruik van Nike React-technologie om te helpen bij een soepele overgang van hiel naar voorvoet, terwijl het opnieuw ontworpen bovenwerk de zonale structuur onderstreept - lichtgewicht, ademend lockdown met een gemoderniseerde stijl. De nieuwste versie van het dempingssysteem, de TPU gelaste overlays die teruggrijpen naar de Tailwind IV en Air Max 12Nike Air Max 1 Mujer 0.
De oorspronkelijke kleurstellingen voor mannen en vrouwen van de Air Max 270 React Engineered Nike M2k Tekno Mujer zijn ge?nspireerd door het vermogen van licht om de aandacht te trekken als gevolg van straling, breking Nike Air Max 90 Femme Rose en reflectie.
De Air Max 270 React Engineered komt wereldwijd uit op 16 januari. 2020 - De Air Force 1 React D / MS / X geeft de look en feel van de originele AF1 een eigentijdse reboot.
De oud-ontmoet-nieuwe kijk op de constructie van de klassieke schoen biedt nieuw comfort: hij vervangt zijn traditionele tussenzool voor een doorlopende Nike React tussenzool over de hele lengte met een Ramp Air unit in de hak. De overdreven stijl van Nike React dringt door in de buitenkant van de schoen, die een frisse vorm, een golvende eyestay en gedurfde Swoosh ziet, terwijl het bekende Nike React-patroon de traditionele AF1-sterren bij de hiel Nike Internationalist Mujer en teen van de buitenzool vervangt.
Met deze elementen benadrukt de schoen het D / MS / X-ethos Nike Air Max 1 Femme door de functionele uitmuntendheid van Nike React-demping te combineren met een gedurfde, eigentijdse Nike M2k Tekno Womens geest.
De AF1 React D / MS / X-releases op de Nike App, nike.com en bij geselecteerde retailers op 17 januari. 2020 - In het ontwerp van de Jordan Max 200 XX vormt het geometrische patroon gevormd door de bekende banden van de Jordan 8 een onderscheidend motief. De abstractie verbindt de schoen met de overkoepelende intentie van Jordan Brand om een ??innovatieve en functionele benadering te geven voor het leveren van nieuwe nietjes voor vrouwen.
De Jordan Max 200 XX heeft een van Nike's nieuwste Air-units en een onmiskenbaar Jordan-gevoel. Het moderne silhouet, gemaakt voor comfort gedurende de hele dag, is nu beschikbaar
Een gedurfde Nike Air Max 90 Femmeuitdrukking van alles wat hij op en naast het veld brengt, de nieuwste schoeneditie van Neymar Nike Air Max 97 Mujer Jr. zit boordevol karakter. Van de Ousadia (Daring) en Alegria (Joy) gedrukt op de hakken van de Nike Air Max 270 Mujer laars die overeenkomen met de tatoeages van Neymar Jr. op zijn benen, tot de esthetische knipoog naar de dynamische Mercurial Vapor Speed ??Freak 2019, weeft deze laars in elementen van De geschiedenis van Neymar Jr. en Nike Football gedurende het hele ontwerp. Deze schoen onderstreept ook de langdurige relatie van Neymar Jr. met Nike en belicht de sterren van zijn eerste Mercurial-spelerseditie - de Mercurial Vapor 2017 "Written in the Stars" - verborgen tussen de caleidoscopische print. Voor het eerst gebruikt de nieuwste schoeneditie van Neymar Jr. ook zijn nieuwe NJR-handtekeninglogo; het vorige NJR-logo wordt gebruikt als secundair detail binnen het patroon.
signiture